Δ.Κ

Μιλάμε για τον Υπουργό Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας διαψεύδει με μια του ερώτηση, ενώ παράλληλα προσπαθεί και να τον ξεγυμνώσει με επιχειρήματα και αναδρομικές αφηγήσεις ώστε στο τέλος να μπορεί σε όλους να φωνάξει ότι «ο τσάρος της Οικονομίας μας είναι γυμνός».

Αποφεύγει, όμως,επιμελώς ο κύριος Πολύδωρας να μας πει αν και η κυβέρνηση είναι γυμνή ή αν ο ίδιος προτίθεται να την αφήσει έτσι ,αρνούμενος να ψηφίσει. Στο δια ταύτα τώρα και στο Γιάννη Στουρνάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο υπουργός Οικονομικών ισχυρίστηκε στη Βουλή ότι ‘’όλες οι προηγμένες χώρες και ακόμα περισσότερο οι αγγλοσαξωνικές που είναι η «Μέκκα του καπιταλισμού» στηρίζονται σε τέτοιους φόρους’’. Δηλαδή, στον φόρο ακίνητης περιουσίας και στους ομοίους του. Χαρακτήρισε δε τον φόρο ακίνητης περιουσίας ως τον ‘’πιο δίκαιο’’».

Επειδή μια τέτοια τοποθέτηση ,πέραν του είναι παντελώς ανακριβής και αβάσιμη ,κρύβει και μια ιδεολογική στάση Λενινιστικού τύπου, πράγμα απαράδεκτο υπό συνθήκες δημοκρατίας και ελεύθερης οικονομίας, έστω και υπό κρίσην», επισημαίνει ο Βύρων Πολύδωρας.

Και δεν τελειώνει εδώ. Γράφει κι άλλα πολλά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής στον Γιάννη Στουρνάρα, μέχρι και το μύθο του τζίτζικα και του μέρμηγκα επικαλείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει, οικονομία με Γιάννη κάνει;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης