Με μια «μυστική» προσθήκη στο άρθρο 4, παράγραφος 2 του Πολυνομοσχεδίου, ο υπουργός Οικονομικών φρόντισε για την αποκατάσταση των μυστικών υπηρεσιών.

Με διάταξη που παραπέμπει σε άλλη διάταξη και με παραπομπές που παραπέμπουν σε άλλες , ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ρόλο πράκτορα Θου-Βου, το ’κανε Βα-Βα και εξαίρεσαι από το νομοσχέδιό του τους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ένα νομοσχέδιο όπου τσακίζονται τα εργασιακά δικαιώματα γενεών και γενεών και κουρεύονται με την ψιλή οι απολαβές τους, ο υπουργός βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με τα παιδιά της ΕΥΠ!

Κι ενώ στο άρθρο 1 αναφέρεται ότι στις διατάξεις του παρόντος νόμου υπάγονται οι υπάλληλοι όλων των υπηρεσιών, στο άρθρο 2 ανοίγεται παρένθεση. «Δεν υπάγονται στις διατάξεις του παρόντος νόμου οι κατηγορίες υπαλλήλων ή λειτουργών που ορίζονται στις διατάξεις του Μέρους Β’ του Ν. 3205/2003 (Α’297)» αναφέρεται στο Κεφάλαιο Δεύτερο.

Και το… μυστικό δωράκι συνεχίζεται στο άρθρο 4, παρ. 2, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Μετά τις λέξεις “προηγούμενης παραγράφου” προστίθενται οι λέξεις “το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μυστικέ μου έρωτα… Αχ έρωτα, σ’ αγαπώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης