Άμστερνταμ έχει γίνει το χωριό του υπουργού Τουρισμού Κώστα Μαρκόπουλου στην Εύβοια. Ένα διαφημιστικό σποτ που παίζεται στην Ολλανδία δείχνει –σύμφωνα με πληροφορίες- τις γέφυρες του Άμστερνταμ και τις γέφυρες κοντά στο χωριό του υπουργού.

Με την ελπίδα να φέρει τουρίστες στην περιοχή του, ο υπουργός κάνει ό,τι μπορεί για το καλύτερο του τόπου του. Με το αζημίωτο βέβαια, γιατί αν πετύχει τον στόχο του αυτόν η επιτυχία θα μεταφραστεί σε ψήφους υπέρ του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την κυβέρνηση.

Είναι ένα ακόμη βήμα του υπουργού προς τα εμπρός. Το πρώτο ήταν η στελέχωση των Ελληνικών Τουριστικών Ακινήτων με ναυάρχους και στρατηγούς ε.α. ( ημιαπασχόληση για ενίσχυση των κατώτατων εισοδημάτων) και με καρδιναλίους.

Έτσι αποκαλούν, χαμηλοφώνως, οι περισσότεροι υπάλληλοι τον «γαλάζιο» δημοσιογράφο, τον οποίο ο υπουργός προορίζει, μετά την «παραίτηση» του διευθύνοντος Συμβούλου Χάρη Κοκκώση), για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σεμνά, ταπεινά, αξιοκρατικά προχωράνε της Ελλάδας τα παιδιά…

Είναι ένας τομέας που ελέγχει τα πάντα γύρω από τον Τουρισμό. Παραλίες, άδειες ξενοδοχείων, μισθώσεις δημόσιων τουριστικών κτιρίων… Τα πάντα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης