Δεν ήταν η… πεταλούδα αλλά ο «πεταλούδας της Ακροπόλεως», ο οποίος προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο ομώνυμο αστυνομικό τμήμα.

Τα μάτια τους στον κρατούμενο είχαν ένας αστυνομικός και ο αξιωματικός υπηρεσίας, παρά ταύτα όμως, ο κακοποιός κατάφερε να γίνει… καπνός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, δύο ώρες μετά το «αrrivederci» του κρατούμενου, επικράτησε πανικός, καθώς ενημερώθηκαν (κάλλιο αργά παρά ποτέ) ενδοϋπηρεσιακά ότι πρόκειται για έναν κακοποιό με το μισό ποινικό κώδικα στις πλάτες του και φίλο του Παλαιοκώστα.

Γύρω στις 21:00 κι ενώ το «φρούτο» είχε εξαφανιστεί, οι υπεύθυνοι του Τμήματος αποφάσισαν να ενημερώσουν τα μεγάλα κεφάλια της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να μην κοπεί το δικό τους κεφάλι. Η ιστορία, ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή θα έπαιρνε διαστάσεις.

Άρχισαν, λοιπόν, να χτυπάνε τα τηλέφωνα στα υψηλά επίπεδα, αλλά χτύπησε κι ένα τηλέφωνο που γέμισε χαρά τον αξιωματικό υπηρεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι δεν τον απέλυσαν, αλλά ο κακοποιός ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής. «Κυρ αστυνόμε, εγώ είμαι. Βγήκα να κάνω κάτι δουλειές. Γύρω στη μία και μισή τα ξημερώματα θα είμαι πίσω» είπε ο κακοποιός και ο αξιωματικός πίστεψε πως του έκαναν πλάκα.

Κι όμως, μία και μισή ο νεαρός είχε επιστρέψει στο Τμήμα Ακροπόλεως…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης