Στη Βουλή έφθασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε η Χρυσή Αυγή για τα κέντρα υποδοχής κράτησης αλλοδαπών, συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο.

Φορώντας ένα κοστούμι και από μέσα ένα λευκό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα, ο Κώστας Καραμανλής έδειχνε σοβαρός, χωρίς όρεξη για πολλά -πολλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαιρέτισε όσους του έκοψαν τον δρόμο, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Υψηλάντης Βασίλειος (σ.σ αμφιβάλλω αν τον γνώρισε ο Καραμανλής) και ο Ηλίας Βλαχογιάννης. Στο χέρι κρατούσε ένα κομπολόι και συνομιλούσε με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Την αγωνία του εκφράζει και ο Κώστας Καραμανλής. Πιστεύει ότι ο Σαμαράς κάνει ό,τι μπορεί κι ότι από δω και πέρα θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους τόσο οι Τροϊκανοί όσο και οι Ευρωπαίοι» είπε ο πρώην υπουργός, περιγράφοντας τις βασανιστικές σκέψεις που προβληματίζουν τον πρώην πρωθυπουργό.

«Δεν είναι δυνατόν να τσακώνονται οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εις βάρος της χώρας μας. Τι θέλουν; Να μας δουν να τρώμε ο ένας τον άλλον στον δρόμο; Μέχρι και το περιοδικό Σπίγκελ τούς έκραξε. Φτάνει πια!» επεσήμανε ακόμη ο Προκόπης Παυλόπουλος, χωρίς να μπει στον κόπο να μας πει αν και σ’ αυτό συμφωνεί ο Καραμανλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης