Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προπόνηση της Εθνικής Μπάσκετ Αντρών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017, 23:46
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προπόνηση της Εθνικής Μπάσκετ Αντρών
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ ανδρών, η οποία θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε Τουρκία, Ισραήλ, Φινλανδία και Ρουμανία, παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προπονητικό team και τους παίκτες της Εθνικής μας Ομάδας και ευχήθηκε σε όλους υγεία και επιτυχία στο Eurobasket 2017.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, αμέσως μετά δήλωσε: «Η Εθνική μας έχει προσφέρει πάρα πολύ μεγάλες χαρές εδώ και 30 χρόνια. Είχα τη χαρά σήμερα να έρθω να παρακολουθήσω μία από τις προπονήσεις της ομάδας και να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν τα παιδιά στο Πανευρωπαϊκό το οποίο έρχεται».«Είναι μία εξαιρετική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και εξαιρετικούς χαρακτήρες» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Είναι μία ομάδα που πάντα μας κάνει υπερήφανους με την προσπάθεια, με την ενέργεια που βγάζει και με την αγάπη που δείχνει στο εθνόσημο και στην Πατρίδα. Ήρθα πρωτίστως ως φίλαθλος και ως κάποιος που παίζει μπάσκετ και αγαπάει το μπάσκετ και λιγότερο με την ιδιότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Με κάποιους γνωριζόμαστε, αλλά γνωριζόμαστε, με την ιδιότητα πάντα του φιλάθλου, ενός ανθρώπου που αγαπά και παρακολουθεί το μπάσκετ είτε είναι Ευρωπαϊκό, είτε είναι Αμερικάνικο».

Ταυτόχρονα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Εθνική ήταν και είναι μία μεγάλη οικογένεια, οι παίκτες, το προπονητικό team, το υποστηρικτικό team. Γίνεται πάντα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ πιστεύω ότι το μπάσκετ είναι ένα σπορ το οποίο ταιριάζει πάρα πολύ στους Έλληνες. Είναι ένα σπορ το οποίο συνδυάζει το μυαλό, την ενέργεια, την φυσική κατάσταση».

«Μας έχει δώσει πολύ μεγάλες χαρές στο παρελθόν. Μας δίνει πολύ μεγάλες χαρές στις εφηβικές, στις παιδικές ομάδες και στις ομάδες των ατόμων με αναπηρία. Η Εθνική, τώρα, τα κορίτσια κωφών, πήραν το χρυσό μετάλλιο. Είχα την ευκαιρία να τους δω και να τους ευχηθώ πριν πάνε να παίξουν στην Τουρκία και είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είναι μία καλή χρονιά και για την Εθνική ανδρών» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017, 23:46