ΠΚ

Ο κυβερνητικός βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπερέβη τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτή τη φορά μέσω της ιστοσελίδας MeaCulpa.gr την οποία ελέγχει και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι, προέβη σε μία ενέργεια η οποία εντάσσεται στο ιδεολογικό μόρφωμα το οποίο υπηρετεί και εξυπηρετεί. Ο άνθρωπός είναι νεοναζί αλλά με το περίβλημα με το οποίο τα νεοναζιστικά υποπροϊόντα παρουσιάζονται στις ευρωπαϊκές κοινωνίες στις μέρες μας. Του υπερσυντηρητικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ιστοσελίδα λοιπόν δημοσιεύθηκε μία λίστα με ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας για να καταδειχθεί πώς μόνον τρία εξ αυτών ανήκαν σε ελληνάκια ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι ονόματα από οικογένειες μεταναστών. Το σχόλιο που συνόδευε αυτήν την ανάρτηση προφανώς αναφερόταν στον αφελληνισμό της κοινωνίας ,το δημογραφικό και τα άλλα συναφή ζητήματα τόσο αγαπητά στους έλληνες ακροδεξιούς.

Προκλήθηκε πολιτικός σάλος. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜεΡΑ25 ζήτησαν την διαγραφή του βουλευτή Μπογδάνου. Στην Νέα Δημοκρατία επικράτησε άκρα του τάφου σιωπή. Ο Μπογδάνος απέλυσε τον υπεύθυνο για την ανάρτηση συντάκτη. Απέσυρε και το δημοσίευμα. Η Νέα Δημοκρατία δεν τον απέπεμψε ως όφειλε.

Για να καταλάβουμε επιτέλους τι συμβαίνει. Ο Μπογδάνος και η παρέα του ανάρτησαν κατάλογο με ονόματα μαθητών  νηπιαγωγείου ,ονόματα μικρών παιδιών δηλαδή με ρατσιστικού τύπου σκοπιμότητα ωσάν να τοιχοκολλούσαν  φυλλάδιο προγραφών , παραβιάζοντας κάθε νόμο, γραπτό ή άγραφο και  ξεπερνώντας κάθε όριο ανοχής χωρίς αιδώ και χωρίς αναστολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχει ξεφύγει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Έχει ξεφύγει το κυβερνών κόμμα που τον ανέχεται και τον καλύπτει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης