Η φραντζόλα που έφερε η Λιάνα Κανέλλη στο Βήμα της Βουλής για να δείξει τον «πόλεμο της κατσαρόλας» που έχει ξεσπάσει στην ελληνική κοινωνία εξαιτίας των σκληρών μέτρων της κυβέρνησης σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

«Πέρασε η κυρία των Β.Π. (Βορείων Προαστίων) από το Βενέτη και πήρε ένα ψωμί και το’ φερε στην Βουλή για να μας πει πόσο άσχημα περνάει ο Έλληνας. Η κυρία της Εκάλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν εγώ είχα κάνει κάτι παρόμοιο όλοι σήμερα θα έλεγαν ο «λαϊκιστής» μπουμπούκος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το περιστατικό. Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. ξεπέρασε εαυτόν γιατί χρησιμοποίησε τη λέξη που η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου δεν θέλει καν γραμμένη να δει.


Γιατί από τότε που εκείνη είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή ο «μπουμπούκος μου» εννοώντας τον Άδωνι και τι δεν έχει ακούσει επ’ αυτού!

«Εγώ να φέρω τα κοτόπουλα», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης θέλοντας να δείξει ότι καλή η διαμαρτυρία αλλά όχι κι έτσι. Ο αντιπρόεδρος είναι από τα Γιάννενα και έχει μεγάλες πτηνοτροφικές μονάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κει που τα πράγματα πήγαν να ηρεμήσουν στο Βήμα(σ’ αυτό το θρυλικό Βήμα) ανέβηκε ο Αστέριος Ροντούλης, ο οποίος έκανε επίθεση στην κυβέρνηση χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις και ύβρεις.

«Μέχρι σήμερα έχε πει ότι είστε απατεώνες ,ψεύτες ,παπατζήδες ,τώρα λέω ότι είστε και γομάρια», διευκρίνισε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. ανοίγοντας το δρόμο για «γκαρίσματα».

«Ο διάλογος είναι το οξυγόνο της Δημοκρατίας ,όχι όμως και οι ύβρεις. Αυτά που έγιναν είναι κουτσταμπακισμοί!» είπε απαντώντας στο Ροντούλη, ο Χρήστος Πρωτόπαπας.
 
«Κουτσαμπακισμός είναι αυτό που έκανε ο Βενιζέλος με την Τρόικα. Ψευτοπαλληκαριές του υπουργού που τις πλήρωσε ο λαός», ανταπόδωσε ο Αστέριος Ροντούλης.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, βλέποντας ότι οι συμβουλές του δεν έπιασαν τόπο και ότι ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. έδειχνε αμετανόητος τον κατακεραύνωσε για δεύτερη φορά: «Είναι άθλιο αυτό που κάνετε κύριε Ροντούλη, δείχνει ότι δεν καταλάβατε τίποτα».

Ο Ροντούλης κατάπινε και ξεροκατάπινε…

Αστέριε κάθε μέρα δεν έχουμε άστρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης