Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για το τέλος που δόθηκε στο σίριαλ των τηλεοπτικών αδειών.

«Η σημερινή μέρα της απόδοσης του status των συχνοτήων για τις πέντε τηλεοπτικές άδειες είναι σημαντική. Μετά από τόσες πατέντες που είχαν βρεθεί για νόμιμη πληρωμή όσων έπρεπε να αποδίδονται στο δημόσιο έγινε δυνατόν με τη σφραγίδα του ΕΣΡ και με αδιάβλητες διαδικασίες να οριοθετηθεί αυτός ο χώρος και να αποδοθούν μέσα σε δέκα χρόνια τα ποσά. Αυτό είναι σημαντικό γιατί μπαίνει μια κατ αρχήν τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο» είπε στους Κοινοβουλευτικούς Συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Βούτσης διευκρίνισε ακόμη ότι «χωρίς διάθεση παρελθοντολογίας και στο ερώτημα που απασχόλησε για το πόσες άδειες χωρούσαν, τώρα που τα πράγματα είναι πιο ήρεμα, και τώρα που δεν υπήρξε ενδιαφέρον για έκτη άδεια, θα πρέπει ο καθένας να σκεφτεί τι έλεγε. Άλλος έκανε λόγο για 12, άλλοι μιλούσαν για 8, αλλά αυτό που έγινε τώρα είναι ένας εξορθολογισμός που κλείνει με πειστικό τρόπο μια μεγάλη συζήτηση» κατέληξε ο κ. Βούτσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης