Δ.Κ.

«Αυτά κατάλαβε ο Σάκης Παπαδόπουλος αυτά λέει. Στην Εξεταστική Επιτροπή για το Ερρίκος Ντυνάν ,το φάρμακο ,τις αρθροσκοπήσεις,το ΚΕΕΕΛΠΠΟ  ήταν τουρίστας! Εμείς δεν καλέσαμε ούτε Πικραμένο στην Εξεταστική ούτε Σαμαρά. Δεν ταλαιπωρήσαμε κανέναν.Του είπαμε να ετοιμάσει πόρισμα για το κομμάτι που υποτίθεται ότι ασχολείτο και μας έφερε τρεις σελίδες, γελούσαν κι οι πέτρες. Τελικά αναγκάστηκε άλλος συνάδελφος να γράψει τεκμηριωμένα και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τα γεγονότα», είπε ένας πολιτικός και μέλος τότε της Εξεταστικής  για το σύντροφο σου στο κόμμα Σάκη Παπαδόπουλο. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του τελευταίου σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ  είπε για την υπόθεση Νοβάρτις  ότι” λυπάμαι  για την ταλαιπωρία των πολιτικών αντιπάλων ιδίως του Παναγιώτη Πικραμένου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι σφόδρα ενοχλημένος με το Βουλευτή του γιατί του τη χάρισε –επισημαίνουν- πολλές φορές αλλά τώρα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα 17 Σεπτέμβρη 2019 στους διαδρόμους της Βουλής λίγες ώρες αφότου ο Σάκης Παπαδόπουλος είχε ολοκληρώσει με τις δηλώσεις μετανοίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης