Δ.Κ.

«Θα σας κάνουμε και παιδιά!» είναι το σλόγκαν που έρχεται από την εποχή του Μαυρογιαλούρου και κολλάει γάντι στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με ευθύνη όμως της αντιπολίτευσης κι όχι της κυβέρνησης .Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα μια αμυδρά ελπίδα ότι ήταν θαρραλέος ο κ.Μητσοτάκης να έρθει σήμερα στη συζήτηση στη Βουλή στο νομοσχέδιο αυτό. Απ’ότι φαίνεται ,κάνει πιο ασφαλείς επιλογές.Θα έχω τη δυνατότητα αύριο να συνομιλήσω μαζί του και για το πανεπιστημιακό άσυλο. Αυτό εννοώ πιο ασφαλείς επιλογές.Διότι εκεί ίσως να μπορεί ακόμα να καταστροφολογεί,επί αόριστων δεδομένων όμως.Διότι στην οικονομία η καταστροφολογία μάλλον τελείωσε»είπε ο Πρωθυπουργός.

«Έφυγε γρήγορα ο κύριος Τσίπρας από την αίθουσα μήπως προλάβει και έρθει ο Μητσοτάκης» επεσήμανε ο Νίκος Δένδιας προκαλώντας γέλια στα έδρανα τόσο του Σύριζα όσο και της ΝΔ αφού η αναφορά του αυτή ερμηνεύτηκε διαφορετικά από τις δύο πτέρυγες.

Το δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε στο ασανσέρ που οδηγούσε στο εστιατόριο της Βουλής ανάμεσα σε Βουλευτή της αριστεράς και Βουλευτή της «γαλάζιας» παράταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πότε θα κάνετε εκλογές;» ρώτησε ο ένας.

«Το Μάρτιο λίγο πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ώστε να πάμε μετά με καθαρό διακύβευμα στην επόμενη μέρα. Κι αν θα είστε εσείς κυβέρνηση τότε να παγώσετε τη συμφωνία και να την απορρίψετε τελείως, αφού αυτό θα σας έχει πει ο λαός με την ψήφο του»σχολίασε ο Βορειοελλαδίτης Βουλευτής

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα, άφησε όμως ένα που μας ταλαιπωρεί» απάντησε ο δεύτερος προκαλώντας την περιέργεια του άλλου.

Όταν δε άκουσε τη συνέχεια του σκεπτικού του συναδέλφου του τσιμπιόταν για να δει αν είναι ξύπνιος ή ονειρεύεται.

«Να κάνει εκλογές και να βρει λύση και σε μας στο θέμα της ηγεσίας» διευκρίνισε απροκάλυπτα.

Εμπιστευτικά αλλά στη Βουλή έχουν και οι τοίχοι αυτιά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης