Λάμπρος Παναγιώτου

…Όχι για να γυρίσει το Τζουράσικ Πάρκ Νο2 αλλά για τα γυρίσματα της ταινίας «ο ηλικιωμένος με το αλτσχάιμερ που ξέχασε να αποφυλακιστεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όμως, το σενάριο είναι βγαλμένο από την αληθινή ιστορία ενός 82χρονου κρατούμενου με αλτσχάιμερ στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Γιατί είστε ακόμη στις φυλακές;» ρώτησαν τα μέλη της ομάδας των βουλευτών και των δημοσιογράφων που επισκέφθηκαν τον Κορυδαλλό για να δουν τις τραγικές συνθήκες κράτησης στο νοσοκομείο των φυλακών και κείνος απάντησε ότι «ξέχασε να φύγει!».

Η ερώτηση για τις συνθήκες στο νοσοκομείο των φυλακών ήταν της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία αναφέρθηκε στον υπερπληθυσμό, τα στρώματα στο πάτωμα, την βρομιά, την κακοσμία και την υγρασία εντός του ιδρύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου παραδέχτηκε ότι οι εικόνες αυτές δεν τιμούν κανέναν αλλά μετά είπε και το αμίμητο για τα στρώματα στο δάπεδο και όσα έφερε στο φως ο δημοσιογραφικός φακός: «Τα στρώματα ήταν για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής και αποσύρθηκαν μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα».

Τα σχόλια ανήκουν στους αναγνώστες μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης