Τον αποκάλεσε σχιζοφρενή και κωμικό κάνοντας χρήση επιστημονικών όρων, αφήνοντας άφωνους τους Βουλευτές της αρμόδιας επιτροπής.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έπιασε το σφάξιμο με το βαμβάκι που του έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και καθηγητής Πανεπιστημίου Γιώργος Κατρούγκαλος και προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η κόντρα ξεκίνησε αρχικά ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και την Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία σε μια έκρηξη θυμού είπε πως οι Βουλευτές της αντιπολίτευσης δικαιούνται να μιλάνε λιγότερο από τους Βουλευτές της κυβέρνησης και μέχρι να γίνει η ΝΔ κυβέρνηση να συντομεύσει την ομιλία του, γεγονός που έκανε τον Άδωνι Γεωργιάδη να τους μιλήσει για φασίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και συ είσαι ναζιστής» ανταπάντησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε επιτεθεί και στον Αναπληρωτή Υπουργό με αφορμή την υπόθεση Novartis, σημειώνοντας πως θα πρέπει να γίνουν νόμοι ώστε να γλιτώνουν οι μειοψηφίες από «τους Κατρούγκαλους».

Ο Υπουργός κατέφυγε στην επιστήμη για να απαντήσει στον κύριο Γεωργιάδη και κάνοντας χρήση των λέξεων αποφένια και παρειδωλία (pareidolia) περιέγραψε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ως ένα κωμικό πολιτικό που βρίσκεται σε μια φάση πριν από τη σχιζοφρένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με είπε με μειλίχιο ύφος κωμικό και σχιζοφρενή! Αυτό είναι ήπιος πολιτικός λόγος;», διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης