Σύγκρουση, σύγκρουση μετωπική… επέλεξε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, με όσους προσπάθησαν να τον διακόψουν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον εφαρμοστικό νόμο.

Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αφού καταχέριασε τον Άδωνη Γεωργιάδη με ένα σκληρό «κάτσε κάτω ρε», στη συνέχεια πιάστηκε και με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος είναι ένας εκ των αρχαιότερων βουλευτών του Κοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καθίστε κάτω, κύριε Κακλαμάνη!» είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε έντονο, εξοργισμένο ύφος στον πρώην πρόεδρο της Βουλής, που θέλησε να τον συμβουλέψει, ώστε να χαμηλώσει τους τόνους αλλά και τη συλλήβδην κριτική στην κυβέρνηση.

«Είναι ύφος αυτό για έναν πολιτικό; Δυναμιτίζετε συνέχεια την κατάσταση. Είναι δυνατόν να λένε οι δικοί σας ότι, αν κάποιος ρίξει ένα μελίσσι στη Βουλή, θα τρέξουν και οι 300 να γλείψουν το μέλι και μετά θα φύγουν;» ανταπάντησε σε εξίσου οργισμένο τόνο ο Απόστολος Κακλαμάνης.

«Καθίστε κάτω, κύριε Κακλαμάνη. Καθίστε κάτω. Δεν έχετε το ακαταλόγιστο! Ντροπή σας, αυτογελοιοποιείστε και αυτοεκτίθεστε» ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα. Για πέντε λεπτά, οι δύο άνδρες συνέχισαν να ανταλλάσουν σκληρές εκφράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτός που έχει το ακαταλόγιστο το μαθαίνει πάντα τελευταίος. Εύχομαι να μην το μάθετε εσείς και η Κοινοβουλευτική σας Ομάδα τελευταίοι» συμπλήρωσε με παράπονο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, ο οποίος θύμισε στον κύριο Τσίπρα ότι, όταν είχε δεχθεί επίθεση στην πλατεία Κλαυθμώνος, μόνο ο Φώτης Κουβέλης και ο Μανώλης Γλέζος καταδίκασαν το γεγονός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης