Δ.Κ.

«Εγώ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν ήρθα να αγοράσω τρακτέρ,μπογιές ή εργαλεία αλλά ήρθα για να τιμήσω το θεσμό ,τους διοργανωτές και τους εκθέτες», απάντησε ο Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας στην κυρία που τον εξεδίωξε από την είσοδο στέλνοντάς τον να βγάλει πρώτα εισιτήριο ώστε να μην ανήκει κι αυτός στην περίπτωση των «τζαμπατζήδων» Βουλευτών και μετά να του επιτρέψει να μπει στο χώρο της Έκθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βουλευτής με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής καταγγέλλει τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Έκθεσης λέγοντας πως πριν από μία εβδομάδα είχε λάβει πρόσκληση να παρευρεθεί στα εγκαίνια και σε καμμιά περίπτωση –αναφέρει- δεν περίμενε τέτοιο προσβλητικό και εχθρικό προς το Κοινοβούλιο τρόπο. Στην επιστολή του ο Βουλευτής κάνει κι ένα φλασμπακ μιας παρόμοιας επίσκεψής του στη Fierra di Milano όπου του διέθεσαν μέχρι και ξεναγό, τιμώντας όχι το άτομό του αλλά και το αξίωμα του Βουλευτή.

«Για μένα ήταν ασφαλώς μια ταλαιπωρία να περπατώ δύο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο.Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειές σας» καταλήγει στην επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλης Νίκο Βούτση ο Δημήτρης Καβαδέλλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης