Δ.Κ.

Στη Βουλή είχε αρχίσει να… βρέχει τροπολογίες την Πέμπτη το απόγευμα με αποτέλεσμα οι Βουλευτές της αντιπολίτευσης να κάνουν λόγο για πλυντήρια ,φωτογραφικές διατάξεις, ρουσφέτια και προσλήψεις ,γεγονός που ανάγκασε τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να κατέβει στην Ολομέλεια για να δώσει εξηγήσεις και να προλάβει και καταστάσεις .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στη Βουλή είχαν σταματήσει οι νομοθετικές διαδικασίες για την πενθήμερη συζήτηση του Προϋπολογισμού,άρα έπρεπε μέχρι και την τελευταία στιγμή να κλείσουν κάποια εκκρεμή ζητήματα. Από τις υπηρεσίες της Βουλής προέκυψε ότι κάτι παρόμοιο έγινε και το 2014 τότε που ψηφίστηκαν 111 τροπολογίες από τις οποίες 38 Υπουργικές. Άρα δεν καταλαβαίνω τα όσα ακούστηκαν περί πλυντηρίου ή περί ξεπλύματος και μάλιστα θα έλεγα να εκλείψουν οι κορώνες γιατί ακούω ότι μπορεί να έχουν παρεμβάσεις σε υψηλότερο επίπεδο(σ.σ από το μεσημέρι της Πέμπτης ακούγονταν για παρέμβαση Μητσοτάκη) για να κλείσουμε το ζήτημα» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Βέβαια ,ο Πρόεδρος πρότεινε στις αιτιάσεις των Βουλευτών της αντιπολίτευσης ότι δεν προλαβαίνουν ματιά να ρίξουν στις τροπολογίες όχι να τις διαβάσουν κιόλας να πάει η Βουλή μέχρι Παρασκευή βράδυ και να συνεχίσει μετά τα Χριστούγεννα 27 και 28 του μήνα.

Οι εργαζόμενοι της Βουλής δεν πίστευαν στα αυτιά τους ενώ οι δημοσιογράφοι στα δημοσιογραφικά αναστέναξαν γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα τους βρει εδώ ο Αϊ Βασίλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Διαμάντω Μανωλάκου κατήγγειλε τη διαδικασία και αφού υπενθύμισε ότι το 14 ήταν 100 τροπολογίες αποχώρησε..

«Με καροτσάκι φέρατε τροπολογίες με καροτσάκι τις παίρνουμε και φεύγουμε» είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός από το Ποτάμι ο οποίος ήταν από τους πρώτους που μίλησαν για πλυντήριο.

Το Κίνημα Αλλαγής απείλησε να αποχωρήσει αλλά τελικά ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου διευκρίνισε πως το κόμμα του θα είναι στη Βουλή και την Παρασκευή όλη μέρα που θα δοθεί συνέχεια της συζήτησης των τροπολογιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης