Στο κόκκινο τα δάνεια, στο κόκκινο η υπομονή μας, στο κόκκινο και η ζωή μας. Όμως πράσινο φως άναψε το πρωί στο Βήμα της Ολομέλειας ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση της Βουλευτίνας της Δημοκρατικής Αριστεράς Ασημίνας Ξηροτύρη είπε πως «μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η κυβέρνηση θα έχει οριστικοποιήσει και καταθέσει στη Βουλή τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια».

Η Βουλευτίνα της αριστεράς κάλεσε την κυβέρνηση να δεσμευτεί συγκεκριμένα ώστε να δοθεί λύση σ ’αυτό το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που πνίγει καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από το 2007 μέχρι σήμερα έχουν κλείσει πάνω από 230.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση» επεσήμανε η κ. Ξηροτύρη.

«Η κυβέρνηση δεν αγνοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες έλληνες οφειλέτες και για αυτό επεξεργάζεται σχέδιο που θα μπορέσει να τους ανακουφίσει» απάντησε ο Υφυπουργός.

«Άντε και αντίο θα σε δω στο πλοίο στις 32 του μηνός. Μύκονο θα πάω, τον ΕΝΦΙΑ να φάω, γιατί ζωή και κότα θέλω να περνάω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης