«Ολοκαύτωμα» στους ΑΝ.ΕΛ.

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, 19:22
«Ολοκαύτωμα» στους ΑΝ.ΕΛ.
Kόντρα μεταξύ του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου και της εκπροσώπου του κόμματος, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ξέσπασε με αφορμή μία ανάρτηση του πρώτου στο Facebook.

Η... εικαστική έμπνευση του κ. Καμμένου να συνδυάσει τις πύλες του Άουσβιτς με το κίνημα «Μένουμε Ευρώπη», προκάλεσε την αντίδραση της κας Χρυσοβελώνη, η οποία, μέσω ανακοίνωσής της, «άδειασε» τον βουλευτή του κόμματος.

Από την πλευρά της, η ενέργεια της εκπροσώπου Τύπου, οδήγησε στην έκρηξη του κ. Καμμένου.

Tα δύο στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. φαίνεται να είχαν έντονο διάλογο στα σκαλοπάτια της Βουλής, με την κα Χρυσοβελώνη να απαντά ότι για τις αντιπαραθέσεις υπάρχουν και τα γραφεία...

Η απάντηση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.:

Αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν την ανάρτηση παραποιημένης φωτογραφίας του Άουσβιτς καθώς και επεισόδιο με την εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

α. Η χρήση της φωτογραφίας του Άουσβιτς με αντικατάσταση της επιγραφής «arbeit macht frei» από τη φράση «Μένουμε Ευρώπη» υποδηλώνει αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό και κοινωνικό ‘ολοκαύτωμα’ που ζει ο ελληνικός λαός στο πλαίσιο υλοποίησης των μνημονίων από το 2010 μέχρι σήμερα. Ουδόλως η ανάρτηση αυτή σχετίζεται με οιαδήποτε απόπειρα ευτελισμού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης.

β. Η συντριπτική πλειοψηφία των περιγραφών των δημοσιευμάτων στο αναφερόμενο μάλιστα ως ‘πρωτοφανές επεισόδιο’ μεταξύ εμού και της κας Χρυσοβελώνη ανήκουν σε μέγιστο βαθμό στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο. Μια έντονη συζήτηση που ατυχώς έγινε δημόσια μεταφέρθηκε δυστυχώς πολλαπλώς παραποιημένη στα ΜΜΕ για λόγους προφανώς δημοσιότητας και μόνο. Σε κάθε περίπτωση καλούνται τα ΜΜΕ που παραποίησαν τα σχετικά πραγματικά γεγονότα να αποκαταστήσουν άμεσα την αλήθεια τιμώντας τη δημοσιογραφία και το ρόλο τους. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος να προασπίσω το κύρος και την αξιοπρέπεια μου καθώς και το κόμμα μου, προβαίνοντας σε όλες τις προσήκουσες νόμιμες ενέργειες ανά περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Καμμένος «αδειάζει» Καμμένο για ανάρτηση στο Facebook, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, 18:13

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, 21:24