Στον αέρα βρέθηκε η SIEMENS, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Εξεταστική Επιτροπή.

Ο πρόεδρος Σήφης Βαλυράκης διέκοψε την ανακριτική διαδικασία για να κάνει, μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των βουλευτών, δηλώσεις σχετικά με την κωλυσιεργία που παρατηρείται από τις δικαστικές αρχές της χώρας στην αποστολή όλων των δικογραφιών και φακέλων στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τίτο, να φάτε, να διαβάσετε, και ο μπαμπάκας θά ’ρθει το απόγευμα για να παίξουμε», έλεγε τηλεφωνικά στο γιο του ο Παναγιώτης Καμμένος, δείχνοντας έτσι τις πολλές ώρες που περνάνε (αμισθί κατά κοινή τους απόφαση) οι βουλευτές στην αρμόδια επιτροπή.

Ένας υπάλληλος, για να μετριάσει λίγο την βαριά λόγω των πολύωρων συζητήσεων ατμόσφαιρα, θέλησε να ανοίξει το παράθυρο για να μπει λίγο καθαρός αέρας στην αίθουσα. Ο δυνατός άνεμος που φύσαγε όμως, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έκανε τα πάντα φύλλο και φτερό, με αποτέλεσμα όλοι να τρέχουν πίσω από τις κόλλες τους και να ψάχνουν τις σημειώσεις τους για τη SIEMENS.

Μετά τον πανικό, όμως, επήλθε η ηρεμία. Ο πρόεδρος κατευθύνθηκε στην έδρα για να ξεκινήσει ξανά η διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα, ως πρώτη φορά, κάνουμε απλώς μια σύσταση στους αρμόδιους δικαστές και τους λέμε να πράξουν τα δέοντα, τη δεύτερη όμως φορά τα πράγματα θα είναι για εκείνους διαφορετικά», είπε με σοβαρό ύφος ο πρόεδρος της Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης.

Γιατί και οι κρίνοντες κάποια στιγμή κρίνονται…!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης