Στη δικαιοσύνη απειλεί να προσφύγει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, για τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να διαπληκτίζεται άγρια με ειδικό φρουρό της Βουλής, όταν ο τελευταίος το μεσημέρι της Τρίτης κόντεψε να τον πατήσει με το αυτοκίνητό του στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.

«Θα βγάλω την προεκλογική μου εκστρατεία, καθώς αύριο θα καταθέσω αγωγές. Αυτό σημαίνει ένα τριαντάρι (χιλιάδες ευρώ) από τον καθένα», είπε σαρκαστικά σε δημοσιογράφο ο κ. Πάγκαλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ποιους προτίθεται να καταθέσει αγωγή; «Στο “Δημοκρατικό Τύπο” -ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΝΕΑ- ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να με βλάψει», σχολίασε χαμογελώντας ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Το περιστατικό ξεκίνησε μεσημέρι στο προαύλιο της Βουλής. Ο Θόδωρος Πάγκαλος περίμενε τον οδηγό του για να τον μεταφέρει στο σπίτι, όταν ένα αυτοκίνητο περνάει ξυστά δίπλα του, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη του πρώην υπουργού στα ύψη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Πάγκαλος, αφού του έσυρε τα εξ αμάξης (τσόγλανε  κ.λπ.) του είπε σε έντονο τόνο να βγει από το αυτοκίνητο και να πάνε μαζί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για «απολογία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ουδέποτε έβαλα τον ειδικό φρουρό στο αυτοκίνητό μου και το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω τα στοιχεία του, γιατί δεν μπορεί ο καθένας να οδηγεί έτσι», λέει σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Ωστόσο, χθες, ο ειδικός φρουρός είπε ότι ο κ. Πάγκαλος ζήτησε τη σύλληψή του και τον υποχρέωσε να μπει στο αυτοκίνητό του. «Με έφερε πίσω –φέρεται να είπε ο οδηγός- μόνο  όταν ανακάλυψε πως δεν ήμουν αστυνομικός αλλά ειδικός φρουρός της Βουλής και άρα έπρεπε να με πάει στον κ. Σιούφα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης