Μια… παλιά γνώριμη βρίσκεται πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Τρίτης, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η γυναίκα που πέταξε μία κότα στο προαύλιο χώρο του Μαξίμου, φορώντας μία μπλούζα που έγραφε το σύνθημα «παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε κότες», έχει απασχολήσει -ουκ ολίγες φορές- κατά το παρελθόν τη δημοσιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για την Αυγή Βουτσινά, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο, ως επισκέπτρια στα θεωρεία της Βουλής, διέκοψε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο ελληνικός λαός, κ. Τσίπρα, ψήφισε “όχι” στο δημοψήφισμα» είχε φωνάξει τότε η κ. Βούτσινα, προκαλώντας την παρέμβαση της φρουράς της Βουλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, τον Δεκέμβριο του 2014, επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, είχε μπει στη Βουλή με μπλούζα που έφερε το σύνθημα «Βρωμάτε προδότες».

Την Τρίτη, η κα Βουτσινά ανήρτησε φωτογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος όπου οδηγήθηκε μετά από την ενέργειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Βουτσινά, με ανάρτησή της στο Facebook είχε «προειδοποιήσει» για την απελευθέρωση κότας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Φωτογραφία από συμμετοχή της κας Βουτσινά σε αντικυβερνητική διαδήλωση:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης