Στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου και μάλιστα στην ανάπαυλα πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για την αναθεώρηση του συντάγματος έδιναν και έπαιρναν τα σχόλια και τα  συγχαρητήρια ιδίως από την πλευρά των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στους κυβερνητικούς βουλευτές για την επιλογή που έγινε στις διοικήσεις των νοσοκομείων.

«Χωρίς κομματικές ταυτότητες ,με αξιοκρατία και αμεροληψία , μπράβο σας ,συγχαρητήρια αυτές κι αν ήταν επιλογές! » είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα  Κωνσταντίνος Μπάρκας στον νεοδημοκράτη  Βουλευτή της Άρτας  Γιώργο Στύλιο ,αφού στο νοσοκομείο της Άρτας ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος αντάλλαξε τη θέση του με τον πρώην κομματάρχη της Πρέβεζας που πήγε…Άρτα. Κι έτσι από την Άρτα και τα Γιάννενα φτάσαμε στην Άρτα και την Πρέβεζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε όμως η κουβέντα και κάτι τις από την πρωτεύουσα της Ηπείρου καθώς αρκετοί αριστεροί Βουλευτές, αν και άθεοι ,έκαναν επίκληση στον Άγιο Σάββα για  να τους βοηθήσει να μάθουν αν τελικά ήταν η σύζυγος (σ.σ πρώην) ή η αδελφή πασίγνωστου δημοσιογράφου που  έγινε …διοικήτρια σε  νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Στη ζωή όλα είναι τυχαία ή τίποτα δεν είναι τυχαίο; Τον παπά θα παίξουμε ή τον παπαχρήστο;
«Έσταζε το στόμα του μέλι για τέσσερα χρόνια .Ψεύτη ανέβαζε  τον Τσίπρα ,ψεύτη τον κατέβαζε…  στα δικά του παραπολιτικά,  ο αμερόληπτος δημοσιογράφος. Περνούσε και τον Καμμένο από γενεές δεκατέσσερις αλλά τώρα να που δεν τον ξέχασαν ! » είπε Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την αδελφή ή τη σύζυγο του αρθρογράφου.

Να φωνάξουμε τον Μπαλαούρα να φέρει τη φρουρά ή τη  Μπαλαούρα για να μας  πει τι συμβαίνει τελικά; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης