«Παιδιά, προτίθεμαι να παραιτηθώ…», είπε μπαίνοντας στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, αλλά με χαμόγελο, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Κάτι θα του έκανε η προϊσταμένη και όμορφη υπουργός του», ήταν η πρώτη σκέψη κάποιων, καθώς άλλος λόγος παραίτησης δεν διαφαινόταν. Ακόμη και ο Μπούτας έχει επιστρέψει στο χωράφι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πριν προλάβουμε να πούμε ότι θα είναι κρίμα να χάσει η Βενετιά βελόνι, ο υφυπουργός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ήταν ένα αστείο -είπε- μια ιδέα που του έδωσε ο βουλευτής Γρηγόρης Νιώτης (όταν έχεις τέτοιους φίλους…), ο οποίος πρότεινε στον υπουργό και «λαγωνικό» των σκανδάλων επί κυβερνήσεων Ν.Δ. Μιχάλη Καρχιμάκη να μπει στην αίθουσα της Εξεταστικής για το Βατοπέδι και να πει ότι όχι μόνο παραιτείται από υφυπουργός, αλλά και ότι θέλει να γίνει μέλος της Εξεταστικής.

Τελικά, ο Καρχιμάκης μένει, μένει και δεν πάει πουθενά… Άλλωστε, δόξα τον Κύριο, η Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδιο και πρώην υφυπουργούς έχει… (βλέπε Ντίνος Ρόβλιας) αλλά και πρώην υπουργούς… (Νίκος Δένδιας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπότε, το αστείο του μικρού που έλεγε «πέφτω πέφτω στο πηγάδι» και, όταν έπεσε στ’ αλήθεια, κανένας δεν τον πίστευε, ας μην το χρησιμοποιεί ο κύριος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα, άσε τα κοσκινίσματα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης