Της Άντζελας Πεϊτση

Στάση στη Θεσσαλονίκη, έκανε το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρόεδρος της ΝΔ, πριν μεταβεί στην Κοζάνη, στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τουρκικό ζυγό. Η πεντάωρη παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ήταν μία προσωπική και αυθόρμητη απόφαση του, για να δει και να ευχαριστήσει τα γαλάζια στελέχη από την Κεντρική Μακεδονία, που υπέγραψαν την υποψηφιότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πραγματοποιήθηκαν δύο κύκλοι συναντήσεων σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ο πρώτος με τα στελέχη της Θεσσαλονίκης που ήταν δίπλα κατά την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου και έμειναν δίπλα και στις τρέχουσες εσωκομματικές διαδικασίες, στηρίζοντας την εκλογή του ως νέου Προέδρου στη ΝΔ. Ο Βαγγέλης, τους εξέπληξε «ευχάριστα» όπως ανέφεραν στο zougla.gr, άνθρωποι που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του. Αξίζει να σημειωθεί πως το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης.

Ο δεύτερος κύκλος συναντήσεων του υποψηφίου Προέδρους της ΝΔ, ήταν πιο διευρυμένος. Υπήρξε αλληλοενημέρωση με στελέχη από την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων συνδικαλιστές, αυτοδιοικητικοί, παραγωγικοί φορείς, επιμελητήρια και ΟΝΝΕΔίτες.

Στον άμεσο προγραμματισμό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είναι το άνοιγμα και η στελέχωση γραφείου στη Θεσσαλονίκη, συχνές επισκέψεις στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και πραγματοποίηση μικρών συναντήσεων ανά εργασιακό χώρο με βαρύτητα στα κλαδικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, είπε στα στελέχη – φίλους του, πως ο προεκλογικός αγώνας πρέπει να διεξαχθεί σε κλίμα φιλίας και διαφύλαξης της ενότητας. Σύμφωνα πάντα με τους παρευρισκομένους στις συναντήσεις, ο κ. Μεϊμαράκης εξήγησε στα γαλάζια στελέχη ό,τι αν και τον προεκλογικό του χρόνο, θα τον εξαντλήσει όλο, ωστόσο και εκ των πραγμάτων «αυτός» περιορίζεται κυρίως λόγω της παρουσίας του στη Βουλή. Όπως είπε, θα κατατεθούν καίρια νομοσχέδια που θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας και των πολιτών για τα επόμενα χρόνια και πρέπει να βρίσκεται στα αντιπολιτευτικά έδρανα. Αναφορικά με την εσωκομματική προεκλογική περίοδο είπε πως αντιμετωπίζει με την ίδια πρέπουσα συμπεριφορά και τους τρεις αντιπάλους του, χωρίς καμία διάκριση. Ειδικά για το τελευταίο, όπως λένε οι φίλοι του, το έχει κάνει έμπρακτα, καλώντας τους να έχουν γραφεία στη Συγγρού, να παραβρίσκονται στο κοινοβούλιο και να μετέχουν στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Τέλος, από τις παρουσίες των συναντήσεων ξεχώρισαν εκείνες των κ.κ. Αστέριου Ζωγράφου, Γιώργου Καγιά, Παντελή Φιλιπίδη, Σταύρου Ζαχαρέλη, Γιάννη Μανδρινού και Σωτήρη Καπετανόπουλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης