Δ.Κ.

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η επικεφαλής  της αρχής  καταπολέμησης  της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ανέφερε πως «αν είχαμε βρει οτιδήποτε θα είχε σταλεί αρμοδίως και θα το είχατε μάθει. Μπορούμε να ψάχνουμε χωρίς έναρξη ποινικής διαδικασίας» ξεκαθάρισε για το «σκάνδαλο» της ΔΕΠΑ  η  κ. Άννα Ζαίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτροπή διέκοψε για λίγο τις εργασίες της κι όταν επανήλθαν η κυρία Ζαίρη στις επίμονες ερωτήσεις των Βουλευτών της αντιπολίτευσης αν αυτό σημαίνει ότι δεν βρήκε τίποτα ή ότι βρήκε το έχει στείλει ήδη στις εισαγγελικές  αρχές, η  επικεφαλής  μπουρδούκλωσε  περισσότερο τα πράγματα. Κάποια στιγμή επικαλέστηκε και το απόρρητο και η κατάσταση θόλωσε ακόμα περισσότερο. Διευκρίνισε όμως ότι η υπόθεση της ΔΕΠΑ εκκρεμεί εδώ  και είκοσι χρόνια κι ότι τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα  θέματα.

Όσον αφορά στα όσα ακούστηκαν περί απομάκρυνσης υπαλλήλου από την αρχή καταπολέμησης για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και τις αιτιάσεις ότι αυτό έγινε γιατί είχε σχεδόν ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας και του σκανδάλου των λιπασμάτων, η κυρία Ζαίρη είπε ότι «όλα αυτά είναι δόλια κι ότι μιλάμε για έναν χαμηλόβαθμο υπάλληλο ,αστυνομικό που ήταν κοντά στη σύνταξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης