Επάγγελμα: συνδικαλιστής. Από το πρωί γραβατωμένος και… ζωή και κότα για τον πρόεδρο Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού σε μια από τις ξεχασμένες περιοχές της χώρας.

Οι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν κάποιους μήνες, ο πρόεδρός τους όμως δεν… ξεμένει ποτέ από λεφτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφάτως, μάλιστα, έκανε και τα παράπονά του στον Πρωθυπουργό (ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε την περιοχή τους και άκουσε όλους τους τοπικούς φορείς) γιατί – είπε – η πολιτεία δεν σκύβει όσο θα έπρεπε το κεφάλι στα προβλήματά τους.

Μιλάμε για ένα πτηνοτροφικό συνεταιρισμό, ο οποίος θα έπρεπε να είναι μια από τις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις του νομού αλλά αντ’ αυτού είναι χρεωμένη πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Οι εργάτες δουλεύουν από τα ξημερώματα σε συνθήκες δύσκολες, αλλά λεφτά πουθενά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο πρόεδρος έχει το συνήθειο να κόβει αβέρτα τιμολόγια στο όνομα του συνεταιρισμού και εις υγείαν των κορόιδων.

«Ένα βράδυ ήμασταν σε ένα πανηγύρι και ήρθε ο πρόεδρος. Χαιρέτισε έναν από την παρέα και σε λίγο ήρθε στο τραπέζι μας ένα μπουκάλι ουίσκι. “Από τον Πρόεδρο” μας είπε ο σερβιτόρος» εξομολογήθηκε ένας νεαρός για τα κουβαρνταλίκια του προέδρου.

Η ιστορία θυμίζει το γνωστό σε όλους μας ρητό «ολημερίς το χτίζανε (οι εργαζόμενοι), το βράδυ γκρεμιζόταν (από την προεδρική ζωή και… κότα)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης