Ένα εικονοστάσι (μια κανδύλα κι ένα κηροστάτη σε μια γωνιά) είναι αδιανόητο να μην υπάρχει σε ένα Μέγαρο Βουλής με στεγασμένα περισσότερα των 22.000 τ.μ, λέει στην επιστολή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος και την οποία κοινοποίησε στην Πολιτική, Πολιτειακή και Θρησκευτική ηγεσία της χώρας.

Η εικόνα του Τριαδικού Θεού πρέπει να αναρτηθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας, ενώ ακόμη και το Βουλευτήριο στερείται εικόνος του Ιησού Χριστού, επισημαίνει στην επιστολή του ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Καίτοι οι Εθνοσυνελεύσεις και τα Συντάγματα των Ελλήνων είναι αφιερωμένα στην Αγία Τριάδα, το Βουλευτήριο στερείται εικόνος του Ιησού Χριστού. Θεωρώ αναγκαίο να υπάρχει ομολογία έναντι των προμνησθέντων Συνταγμάτων και να εκτεθεί η εικόνα του Θεού στην αίθουσα της Ολομέλειας» επισημαίνει στην επιστολή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Γιοβανόπουλος προτείνει αν υπάρξει διχογνωμία να διεξαχθεί ψηφοφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τολμήστε, δώστε στίγμα ελπίδας στους αιρετούς και τους απανταχού συνέλληνες» λέει ο Κώστας Γιοβανόπουλος, ο οποίος δηλώνει ακόμη πως αναλαμβάνει και τα έξοδα τόσο για το εικονοστάσι όσο και για τον κηροστάτη.

Αναστάση, κάνε μια στάση στο πρώτο εικονοστάσι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης