Η 3η του Σεπτέμβρη είναι σημαδιακή ημέρα για τον Κώστα Καραμανλή. Κατ’ αρχήν διότι μία τέτοια ημέρα ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ και είναι γνωστή η λατρεία που τρέφει ο σημερινός πρωθυπουργός για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη συνέχεια διότι αυτήν την ημέρα ο κ. Καραμανλής θα πρέπει να αποφασίσει για τις τελικές του κινήσεις και είναι επίσης γνωστό πώς απεχθάνεται να προβαίνει σε τελικές επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα εγκαίνια της ΔΕΘ, είναι υποχρεωμένος να εντρυφήσει στο φάκελο που θα του έχει παραδώσει ο κ. Παπαθανασίου.

Πληροφορίες από το στρατηγείο της Πλατείας Συντάγματος αναφέρουν πως:
α) Το πακέτο με το οποίο θα μεταβεί ο Υπουργός Οικονομίας τον Οκτώβριο στις Βρυξέλες θα είναι ιδιαιτέρως σκληρό και άρα αδύνατο να περάσει στο εσωτερικό μέτωπό ιδιαίτερα από μία κουρασμένη κυβέρνηση.
β) Το προσχέδιο του νέου Προϋπολογισμού θα είναι απλά «διαχειρίσιμο» με λίγα λόγια θα είναι άθλος η κατάθεση στη Βουλή ενός αξιόπιστου Προϋπολογισμού για το 2010.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επείγεται να παρακολουθήσει την θεαματική πτώση της παρούσης ηγεσίας , λένε οι πολιτικοί παρατηρητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θέλει επειγόντως Ανασχηματισμό καθώς και ο Μεϊμαράκης.

Ο Σουφλιάς ζητά επειγόντως «πολιτικές πρωτοβουλίες».

Η ημερομηνία κατά την οποία θα αποφασιστούν οι προδιαγραφές με τις οποίες ο Κώστας Καραμανλής θα κουβαλήσει επ’ ώμου τον «σταυρό του πολιτικού του μαρτυρίου» είναι όπως φαίνεται η 3η του Σεπτέμβρη, ημέρα κατά κανόνα πράσινου χρώματος με αποχρώσεις προς το πορτοκαλί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης