«Βγάλε το χέρι από την τσέπη, εσύ να ντραπείς! Τραμπούκε! Αν δεν σας αρέσει να σηκωθείτε να φύγετε, να ησυχάσει και ο λαός από σας! Τραμπούκοι, φασίστες!» είπε σε έντονο ύφος ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας στον Ηλία Κασιδιάρη που είχε εξαπολύσει για μια ακόμη φορά σφοδρή επίθεση σε όλο το πολιτικό σύστημα με σκληρές εκφράσεις.

«Και να βγάλεις το χέρι από την τσέπη» συνέχισε να λέει σε άγριο τόνο ο Γιάννης Δριβελέγκας, ζητώντας παράλληλα από τις πρακτικογράφους να μην γράφουν τίποτα και να κλείσουν και τα μικρόφωνα της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φασαρία ξεκίνησε όταν έλαβε τον λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Όσο θα είμαι ελεύθερος θα έρχομαι στο Κοινοβούλιο και θα λέω τη γνώμη μου. Και το λέω αυτό γιατί υπάρχει σχέδιο φυλάκισης εναντίον μου και άλλων συναδέλφων. Είστε προδότες , πληρωμένοι, κλέφτες και τραμπούκοι».

Τα λόγια του Κασιδιάρη προκάλεσαν την άμεση αντίδραση και παρέμβαση του Γιάννη Δριβελέγκα. Για πέντε λεπτά η Ολομέλεια θύμισε… καφενείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης