Φαίνεται πως είναι στη μοίρα τους γραφτό οι δύο άνδρες να συναντώνται έξω από μια τουαλέτα. Έτσι έγινε και χθες, λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης βγήκε ανακουφισμένος από τον συγκεκριμένο χώρο και είδε μπροστά του τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο βουλευτής έδειξε ενοχλημένος με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. και πήγε να αλλάξει πορεία, θέλοντας να του στείλει μήνυμα ότι εκείνος δεν ξέχασε την κόντρα και τις κατηγορίες που άκουσε από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. για τις προμήθειες των υποβρυχίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όμως ο Γιώργος Καρατζαφέρης όχι μόνο τον φώναξε κοντά του, αλλά έκανε και το πρώτο βήμα. Πήγε προς την πλευρά του πρώην υπουργού και τον έπιασε από το μπράτσο.

«Βαγγέλη, Βαγγέλη έλα να σου πω, μη φεύγεις. Έλα να σου εξηγήσω» του είπε ο πρόεδρος, χειρονομία που έδειξε να πείθει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα και φαίνεται μάλιστα πως έλιωσε και ο πάγος ανάμεσά τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχαν διαπληκτιστεί πριν από δύο εβδομάδες έξω από την τουαλέτα του δεύτερου ορόφου της Βουλής, κοντά στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενοχλημένος τότε ο πρώην υπουργός από τις αιχμές του προέδρου για ευθύνες του ως υπουργός Άμυνας στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, προέβη σε άσεμνες χειρονομίες. «Κοίτα τι σου ’χω, κοίτα τι σου ’χω!» είπε εκνευρισμένα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, δείχνοντας τα γεννητικά όργανα στον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Μετά το επεισόδιο, ο πρώην υπουργός διευκρίνισε πως δεν έπιασε τα… όργανά του αλλά το κομπολόι που είχε στην τσέπη.

«Θα το δώσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι… ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης