Δ. Κ.

«Το κράνος σώζει ζωές» είναι η οδηγία της τροχαίας στους μοτοσικλετιστές, αλλά και του Βαΐτση Αποστολάτου στους σκιέρ. Κι ενώ οι πρώτοι δείχνουν να έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και με τον φόβο των 700 ευρώ του προστίμου, οι δεύτεροι, οι σκιέρ του Βαΐτση Αποστολάτου, συνεχίζουν να ζουν επικινδύνως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πήγε… ο Βαΐτσης Αποστολάτος, ο οποίος ζητά τώρα από τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο να πάρει άμεσα μέτρα ασφαλείας ώστε στα χιονοδρομικά κέντρα να εξασφαλίζεται η σωματική ακεραιότητα των σκιέρ.

«Το σκι στο βουνό είναι ένα άθλημα το οποίο συνδυάζει αρμονικά τη σωματική άσκηση και τη μαγεία του βουνού, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε όσους το εξασκούν. Εξαιτίας της φύσης του αθλήματος, τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να παίρνουν οι σκιέρ είναι απαραίτητα για την ίδια τους τη ζωή. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σαφή μέτρα ασφαλείας, όπως π.χ. υποχρεωτική χρήση κράνους, με αποτέλεσμα οι λάτρεις του αθλήματος να μένουν εκτεθειμένοι σε περίπτωση ατυχήματος» αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Τώρα κατάλαβα γιατί ο Άρης απέχει φέτος από τις πίστες. Περιμένει τα μέτρα Γερουλάνου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης