«Ψηφίζω Σούλα για μια… θεσούλα» ήταν κάποτε το έξυπνο σλόγκαν για τη βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη. Από σήμερα, όμως, όλοι «ψηφίζουμε Σούλα για μια κοντρούλα» ή και για άγριες… κόντρες. Έξαλλη ήταν η βουλευτής Τρικάλων, Σούλα Μερεντίτη, με την πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, την οποία θεώρησε υπεύθυνη για τον «αποκλεισμό» της από εισηγήτρια στο νομοσχέδιο για τον αναπτυξιακό νόμο.

Μόλις η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πληροφορήθηκε από την Κατερίνα Μπατζελή ότι εισηγητής θα είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου και όχι η ίδια, τα έκανε γυαλιά καρφιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σούλα Μερεντίτη έβγαλε όχι μόνο αγριοφωνάρες αλλά, παράλληλα, χτυπούσε τα τραπέζια και την πόρτα της αίθουσας όπου συνεδρίασε ο Τομέας Κοινοβουλευτικής Εργασίας. Όλη η Βουλή είχε βγει για να δει τι ακριβώς συνέβαινε. Κλειστή ήταν η πόρτα της αρμόδιας επιτροπής, όμως όλοι ακούσαμε πεντακάθαρα τα… φωνήεντα που… «σπρέχαρε» η βουλευτίνα προς την πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Ποια είναι αυτή που δεν έχει κοινοβουλευτική εμπειρία να λέει ότι εγώ δεν είμαι ικανή να εισηγηθώ ένα νομοσχέδιο; Τι Κοινοβουλευτική ομάδα είναι αυτή; Πως τολμάει να θίγει την αξιοπρέπεια ενός συναδέλφου;» ούρλιαξε στην πρώην υπουργό η Σούλα Μερεντίτη.

Όμως, η πρώην υπουργός, ακόμα κι αυτήν τη δύσκολη στιγμή, απάντησε στο ίδιο μοτίβο που συνηθίζει: «Δεν θίγεται κανενός η αξιοπρέπεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης