Ψινάκης προς δημοτική σύμβουλο: «Σκάσε μωρή!»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 09:26
Ψινάκης προς δημοτική σύμβουλο: «Σκάσε μωρή!»
Με τον δικό του τρόπο και χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικές του ατάκες ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης επιτέθηκε σε δημοτική σύμβουλο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Η ένταση προκλήθηκε όταν ομάδα γονιών και μικρών παιδιών που έδωσαν «το παρών» στη συνεδρίαση κρατώντας πανό και φωνάζοντας υπέρ του ανοίγματος του κλειστού γυμναστηρίου στο οποίο προπονούνταν. Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε οι αστυνομικοί που ούτως ή άλλως βρίσκονται στις συνεδριάσεις για «προληπτικούς» λόγους άρχισαν να… ανασυντάσσονται, προκαλώντας την οργή του πρώην δημάρχου Ιορδάνη Λουίζου ο οποίος απαίτησε να απομακρυνθούν οι αστυνομικοί λέγοντας ότι δεν έχουν καμιά δουλειά να βρίσκονται εκεί.

«Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία» αντέτεινε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος εξήγησε στους παριστάμενους ότι οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας αθλητισμού έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα ακατάλληλη για αθλητική χρήση και για αυτό έπαψε να λειτουργεί ως γυμναστήριο. Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα, δεν σταμάτησε εκεί. Απευθυνόμενος και πάλι στον πρώην δήμαρχο του είπε «αν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50.000 ευρώ και μερικούς μήνες φυλακή. Εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το πάρτι τελείωσε».

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, ενώ μια δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης μιλούσε χτυπώντας ταυτόχρονα τα χέρια της στο έδρανο. Η αντίδρασή της αυτή προκάλεσε την έκρηξη του Ηλία Ψινάκη που της φώναξε «σκάσε μωρή». Λίγα λεπτά αργότερα ο Δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε δημόσια συγνώμη.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 14:12