Σήκωσε ένα μαγαζί ολόκληρο, έκανε και πολιτική η γραμματέας του υπουργού. Η κομψή κυρία μπήκε σε γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου και, επωφελούμενη της έκπτωσης 70% που πρόσφερε γνωστή εταιρεία, τα πήρε όλα κι έφυγε.

«Δεν πάμε καθόλου καλά…» της είπε ένας κύριος, ο οποίος -με αφορμή την οικονομική κρίση- έψαχνε εκτός από ρούχα και κουβέντα στον χώρο με τον διπλανό άγγελο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Ευτυχώς που έχουμε τον Παπανδρέου και πάει κάπως το πράγμα, γιατί με τους άλλους στην εξουσία θα ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση» απάντησε εκείνη.

«Μην το λέτε, κι εγώ ΠΑ.ΣΟ.Κ. είμαι, αλλά θα διαφωνήσω μαζί σας. Τα έχουν κάνει θάλασσα» σχολίασε ο κύριος.

«Εγώ τα ζω καθημερινά και πιστέψτε πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν η καλύτερη ενδεικνυόμενη λύση. Είδατε τι πάθαμε επί Νέας Δημοκρατίας» απάντησε η ωραία κυρία, δίνοντας ακόμη περισσότερο χώρο για φιλική συζήτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, η κυρία πλήρωσε τα 250 ευρώ με πιστωτική κάρτα και λίγο πριν βγει από το κατάστημα αποκάλυψε στον συνομιλητή της ότι ήταν γραμματέας σε γραφείο υπουργού.

Τι δουλειά έχει η αγροτιά στο Κολωνάκι; Όση και η αλεπού στο παζάρι… Με πιστωτική κάρτα πλήρωσε και ο «πράσινος» ψηφοφόρος, ο οποίος έγινε κατακόκκινος την ώρα της εξόδου του από το κατάστημα ρούχων, καθώς άρχισε να χτυπάει εκνευριστικά το μηχάνημα συναγερμού.

Όχι, ο άνθρωπος δεν ήταν τελικά αετονύχης, απλώς το μηχάνημα ελέγχου είχε μπλοκάρει…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης