Δ.Κ.

Στους διαδρόμους της Βουλής σε ανύποπτο χρόνο οι δύο πολιτικοί άντρες ζήτησαν ο ένας από τον άλλον να πάνε μαζί από το καθαρτήριο στον παράδεισο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφού ξέρεις ότι σ’ αγαπώ!» φαίνεται να είπε ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στον πρώην σύντροφό του στο κόμμα Γιάννη Μανιάτη, με τον τελευταίο να ανταποδίδει τις φιλοφρονήσεις και να εκδηλώνει με τη σειρά του, όχι μόνο την αγάπη του για τον Υπουργό, αλλά και την εκτίμησή του. Βέβαια, λίγο νωρίτερα είχε σούρει ο ένας στον άλλον τα εξ αμάξης. Σήμερα το σκηνικό επαναλήφθηκε χωρίς το δεύτερο σκέλος, χωρίς δηλαδή συγγνώμες και τάσεις αυτοκριτικής.

Με αφορμή το νομοσχέδιο για το εμπορευματικό κέντρο του Θριασίου οι κύριοι Σπίρτζης και Μανιάτης έδωσαν έναν ακόμα αγώνα μέχρι εξοντώσεως του αντιπάλου.

«Ο Σπίρτζης ανήκει στην κατηγορία των θλιβερών που επειδή είναι ριψάσπιδες και αποστάτησαν, έγιναν ακραίοι να αποδεικνύουν πίστη στο νέο αφεντικό» είπε σε ήρεμους τόνους ο Γιάννης Μανιάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πρώτη διορισμένη θέση που είχα ήταν αυτή του Τσίπρα,παρότι είχα πλήθος προτάσεων από ΠΑΣΟΚ κι ούτε μέλος του ΔΣ δεν πήγα.Μάλλον είναι αυτοκριτική για τους ριψάσπιδες και καρεκλάκηδες. Δεν μας ακουμπάει η λάσπη σας» απάντησε με τη σειρά του ήρεμα και ο Υπουργός.

Αυτή η ηρεμία στο λόγο ….σκλαβώνει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης