Στο συναίσθημα αυτό ίσως υποβοηθούσε τη γοητευτική ξανθιά του Κοινοβουλίου και η σοκολάτα που έτρωγε αργά, βασανιστικά και απολαυστικά στο καφενείο της Βουλής.

«Υπουργίνα πότε θα σας δούμε;», ρώτησε ο δημοσιογράφος την Έλενα Ράπτη για να εισπράξει ένα υπεραισιόδοξο μήνυμα από την πλευρά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω μια διαίσθηση ότι κάτι καλό θα μου συμβεί ,κάτι πολύ καλό. Περιμένετε και θα δείτε και εννοώ στον πολιτικό τομέα για να μην πάει το μυαλό σας αλλού», απάντησε η κυρία Ράπτη.

«Και αισθηματικά, είστε καλά;», συνέχισε ο ρεπόρτερ μην και μάθει κάτι παραπάνω για τα προσωπικά της τα οποία φυλάει πλέον ως κόρην οφθαλμού.

«Όσο ποτέ! Μόνη και αδέσμευτη!», είπε με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο η κυρία Ράπτη προκαλώντας ευφορία τόσο στο δημοσιογράφο όσο και στη φίλη της ,πρώην υποψήφια στη Θεσσαλονίκη Πόπη Καλαϊτζή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γιάννης Μαρακάκης είναι παρελθόν για σας ή τον αγαπάτε ακόμη;» ρώτησε ο ρεπόρτερ αδιαφορώντας για τους πιθανούς κινδύνους του «θράσους» του.

«Το Γιάννη Μαρακάκη τον εκτιμώ ,τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Είναι ο άνθρωπος που του χρωστάω πολλά. Και θα τον αγαπώ για πάντα» απάντησε εκείνη .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης