Και σκουριά έπιασαν και είναι πολύ πιθανός κάποιος να γλιστρήσει μόλις πέσουν πάνω τους έστω και δυο ψιχάλες. Μιλάμε για τα μάρμαρα του Κοινοβουλίου, που έχουν καταντήσει παγίδα ειδικά για εκείνους που διασχίζουν τον προαύλιο χώρο του.

Έτσι ο πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να διαθέσει 200.000 ευρώ για την διαμόρφωση του χώρου. «Θα μπορούσαμε και να τα είχαμε ξηλώσει αλλά τα λεφτά, για να γίνει κάτι καινούργιο, θα ήταν πάρα πολλά» είπε ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Οπότε θα χαραχθούν κάτι σαν διάδρομοι ώστε οι βουλευτές και ιδίως οι βουλευτίνες να μην κινδυνεύουν να βρεθούν στο έδαφος χωρίς τη γόβα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια τέτοια άτυχη στιγμή είχε μια μέρα και ο Θόδωρος Πάγκαλος, όχι προς Θεού δεν έχασε την γόβα του… αλλά το έδαφος κάτω από τα πόδια του, με αποτέλεσμα να σωριαστεί λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της Βουλής. Κι όταν σηκώθηκε και προσπάθησε να πάρει τον ανήφορο, του ήρθε και η ερώτηση – κεραμίδα από δημοσιογράφο: «Κύριε Πάγκαλε, τι γνώμη έχετε για την επιστολή Σημίτη στον Γιώργο Παπανδρέου;» με αποτέλεσμα, εξαιτίας του εκνευρισμού του, να δώσει την αμίμητη απάντηση: «βρες δεν μας γα… πρωί – πρωί!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης