ΠΚ

Ποιος θα το περίμενε πως η «Αγία Οικογένεια» θα διχαστεί λόγω…. «νέων τεχνολογιών». Και όμως. Βγήκαν τα μαχαίρια στο Μαξίμου και σφάζονται παλικάρια στην ποδιά της τεχνολογίας 5G. Φαίνεται, λοιπόν, πως ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε την εργολαβία σε μεγάλη εταιρεία τηλεφωνίας πυροδοτώντας την αντίδραση δραστήριου μέλους της οικογένειας, θηλυκού γένους, η οποία προκρίνει γνωστό επιχειρηματία, εφοπλιστή και εκδότη, ο οποίος επιχειρεί να το παίξει «σφήνα» στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Τι κάνει νιάου-νιάου θα μου πείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να εξηγούμεθα. Παγκοσμίως δύο εταιρείες διαθέτουν την τεχνολογία 5G. Η ERICSSON και η HUAWEI, οι οποίες λειτουργούν με συμμαχίες.

Στο πλευρό του πρωθυπουργού συντάσσεται ο ανιψιός, ο οποίος και εισπράττει τη δυσαρέσκεια της απέναντι πλευράς.

Ξαφνικά, λοιπόν, και από το πουθενά εμφανίστηκε μνηστήρας από το εξωτερικό για την εξαγορά της FORTHNET, ο οποίος εκνευρίζει τον εφοπλιστή-εκδότη και την υποστηρίκτριά του. Μύλος στο μαγαζί και χάος στην «Αγία Οικογένεια». Τη στιγμή μάλιστα που «ο πωλών τοις μετρητοίς» έχει αποφασίσει να δώσει ένα από τα «ιμάτιά του», τη συνδρομητική παράμετρο μαθαίνω, προκειμένου να απαλλαγεί από τα περιττά βάρη και να βγάλει και κανένα φράγκο. Ως αποκλειστικά πλέον εταιρεία τηλεφωνίας θα μπορούσε να διεκδικήσει την εργολαβία ανάπτυξης του δικτύου 5G στην Ελλάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε πλούτο, εξουσία και επιρροή και διεθνείς συμμαχίες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν, λοιπόν, διαπιστώσετε το επόμενο διάστημα κάποια ενδοοικογενειακή γκρίνια, μουτρωμένα πρόσωπα και ανεξήγητη διάθεση για κόντρα, γνωρίζοντας το παρασκήνιο, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε πώς η τεχνολογία 5G διαλύει και τις καλύτερες οικογένειες. Διότι είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης