«Το… ταξίδι πίσω στο χρόνο φαίνεται πως εφηύρε το ρεπορτάζ στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του «Mega», αφού το κανάλι παρουσίασε ως σημερινή, δήλωση που είχε κάνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, στις 9 Ιουλίου 2015!», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. 

«Συγκεκριμένα, ο κ. Σόιμπλε εμφανίστηκε να απευθύνεται στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, με τη φράση «Just do it!» («Απλά κάντε το!»), κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο Βερολίνο. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έκφραση την οποία ο Γερμανός πολιτικός είχε χρησιμοποιήσει προ εξαμήνου (!) μιλώντας σε συνέδριο στη Φρανκφούρτη και αναφερόμενος στη συμβουλή που είχε δώσει στον Έλληνα ομόλογό του, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις, κατά την πρώτη τους συνάντηση», επισημαίνει το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προφανώς, κάποιοι ψάχνουν εναγωνίως αρνητικές ειδήσεις σχετικά με την πορεία των συζητήσεων της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων της. Και όσο αδυνατούν να τις εντοπίσουν, τόσο πέφτουν σε λάθη που τους εκθέτουν», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης