Για ποιον λόγο απορρίφθηκε και δεν μπήκε προς ψήφιση η πρόταση να ονομαστεί ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξεπλάγησαν που στην ψηφοφορία για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ υπήρχαν δύο επιλογές. Η μία ήταν το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και η άλλη σκέτο Κίνημα Αλλαγής, και φυσικά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής το υπερψήφισαν πάνω από το 95% των ψηφοφόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι ανάμεναν ότι θα υπήρχε και μια τρίτη επιλογή, με το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη. Αυτό τελικά έμεινε στις ελληνικές καλένδες, διότι σε δημοσκοπήσεις που έγιναν δεν άρεσε στις νεότερες γενιές, τουναντίον οι πιο μεγάλοι σε ηλικία θα το προτιμούσαν.

Όμως, εάν τελικά κέρδιζε το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, θα υπήρχαν άλλα προβλήματα, όπως το ότι έπρεπε να βγει νέος ΑΦΜ. Τουναντίον με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ λύθηκε αυτό το πρόβλημα.

Όλοι θα ονομάζουν το κόμμα ως σκέτο ΠΑΣΟΚ και ο ΑΦΜ θα είναι στο όνομα ΚΙΝΑΛ, όπως είναι τώρα. Οπότε, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε όλα τα τα μεγαλοστελέχη, και ο μονός που είχε διαφωνία ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι τη διαφωνία του ο κ. Λοβέρδος την εξέφρασε στον κ. Ανδρουλάκη και απλώς κάποιοι συνεργάτες του τη δημοσιοποίησαν.

Πάντως, το επιτελείο του Λοβέρδου έτρεξε για τις εκλογές και, αναμφίβολα, έχει μερίδιο από το ότι προσήλθαν δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόροι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης