Δ.Κ

Αυτή τη φορά κυριολεκτούμε γιατί η αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ των Βουλευτών της επαρχίας και τους πρωτευουσιάνους αφορά στα συμπαθή τετράποδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ουρά στα σκέλια ή χωρίς ουρά; Οι εκπρόσωποι της περιφέρειας υποστηρίζουν και συντάσσονται με τους κυνηγούς ανά τη χώρα ότι δηλαδή θα πρέπει να επιτρέπεται το κόψιμο της ουράς ώστε ο πιστός φίλος του ανθρώπου να αποφεύγει τραυματιστούς κατά την ώρα του κυνηγιού στις δύσβατες περιοχές. 

Μάλιστα, ο Κορίνθιος Βουλευτής Κώστας Κόλιας, ο οποίος ήταν και εισηγητής του νομοσχεδίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα τρόφιμα, τις ζωοτροφές και την προστασία των ζώων, κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό όπου φαίνονται κυνηγόσκυλα να αιμορραγούν εξαιτίας του τραυματισμού τους στον εντοπισμό του θηράματος. Κι έτσι ζήτησε να επιτρέπονται οι επεμβάσεις στις ουρές των σκύλων.
Άντε τώρα να πειστεί η Φωτεινή Πιπιλή αλλά και άλλοι Βουλευτές του κέντρου να προσυπογράψουν ώστε να συνεχιστεί η «βάρβαρη» διαδικασία κακοποίησης των ζώων, πηγαίνοντας ενάντια στους Ευρωπαϊκούς νόμους.

Το κίνημα υπέρ της προστασίας της ουράς των σκύλων εκπροσωπεί η κυρία Πιπιλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης