Εκτός εαυτού βγήκε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, έπειτα από άγρια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της ιδίας και του περιφερειακού συμβούλου Γιώργου Σβώλη.

Στη συζήτηση για τη ΣΔΙΤ Δ. Μακεδονίας, σχετικά με τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή από τη ΔΙΑΔΥΜΑ, μετά το πέρας της ομιλίας της Ραχήλ Μακρή ο Γιώργος Σβώλης σηκώθηκε από τη θέση του και της είπε πως «η δική σας κυβέρνηση το ψήφισε», εννοώντας τον υπουργό Οικονομίας και Υποδομών Γ. Σταθάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ραχήλ Μακρή ανέβηκε εκ νέου στο βήμα και εκεί ξεκίνησε μια προσωπική αντιπαράθεση. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σβώλης της είπε: «Αλλού οι μαγκιές» για να ανταπαντήσει η κυρία Μακρή: «Αλλού οι δικές σου οι μαγκιές», υπενθυμίζοντάς του πως ανήκει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Σβώλης δεν πτοήθηκε και της είπε: «Είμαι 30 χρόνια στα κοινά», για να τον διακόψει η κυρία Μακρή, λέγοντας: «30 χρόνια ζήτω, Γερά Γερούν, Γερούν και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ».

Η συγκεκριμένη φράση της κυρίας Μακρή εξόργισε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους που ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ, ζητώντας της να ανακαλέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: kozan.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης