Δ. Κ.

Η παραβολή, που του έλεγε πάντα η πανέξυπνη γιαγιά του, θα είναι αυτή που θα καθορίσει και τη στάση του Αλέξανδρου Αθανασιάδη την ώρα της ψηφοφορίας για το Μνημόνιο 2 και τα όσα αυτό φέρνει για το μέλλον της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα πει ναι ή όχι στα μέτρα, το έριξε στη σοφία της γιαγιάς του για να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις, όπως τότε με το Μεσοπρόθεσμο, που μέχρι την τελευταία ώρα έλεγε «όχι» και μετά στην ψηφοφορία έριξε δαγκωτό « ναι».

«Δεν ξέρω ακόμα τι να κάνω. Δύσκολα τα πράγματα. Η γιαγιά μου, μια σοφή γυναίκα, μου έλεγε πάντα την εξής ιστορία: “Έπιασα έναν κλέφτη. Τι να τον κάνω; Να μας τον φέρεις εδώ” απαντούσαν όλοι στο ερώτημά της. “Μα δεν θέλει να ’ρθει!”, ανταπαντούσε εκείνη. Κι όταν τελικά της διεμήνυσαν να τον αφήσει ελεύθερο, εκείνη τους είπε ότι πλέον είναι αργά, καθώς δεν την άφηνε πια εκείνος να φύγει!».

«Δηλαδή, θα ψηφίσετε, κύριε Αθανασιάδη» συνέχισε να ρωτά ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Ελπίζω να με βοηθήσει ο φίλος μου ο Γιάννης» είπε ο κύριος Αθανασιάδης, δίνοντας το χέρι στο Γιάννη Μιχελογιαννάκη του ΠΑΣΟΚ που πλησίασε στο πηγαδάκι.

«Όχι, Αλέκο μου, όχι, δεν θα το ψηφίσω» είπε τσεκουράτα ο Κρητικός, αφήνοντας σύξυλο τον Αλέξη Αθανασιάδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης