Για το πράσινο τριφύλλι οι φίλοι και οπαδοί της ομάδας έγιναν μέχρι και ελαιοχρωματιστές κι έβαλαν ένα χεράκι, ώστε η Λεωφόρος να είναι έτοιμη και αισθητικά για τους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Και τη στιγμή που μέχρι και οι βουλευτές κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να τα βγάλουν πέρα (σ.σ Ιορδάνης Τζαμτζής), αφού τα 6.000 ευρώ το μήνα δεν τους φτάνουν(!), υπάρχουν φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας που πληρώνουν μέχρι και 80 ευρώ (2 εισιτήρια) για να πάνε με το παιδί τους στο γήπεδο, ώστε να κερδίσει και κανα νέο φίλαθλο η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα 40 Ευρώ είναι για το νέο γήπεδο, λένε οι υπεύθυνοι.

«Θα μπορούσε να είναι και φθηνότερα» φωνάζουν οι υγιείς – «άρρωστοι» φίλαθλοι της ομάδας.

Ας κλείσουμε τα μάτια και σ’ αυτό, αλλά φτάνει πια! Δεν μπορούν οι «εισπράκτορες» στις θύρες να δημιουργούν πρόβλημα για το εισιτήριο μέχρι και στη δόξα του Συλλόγου, Τάκη Λουκανίδη. Γιατί ομάδα χωρίς παρελθόν δεν έχει κανένα μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρεπορτάζ είναι διασταυρωμένο, πρόεδρε. Μαζέψτε τους γιατί εκθέτουν και σας και το Σύλλογο και την ιστορία των 100 χρόνων.

Υ.Σ : Η αναφορά στο περιστατικό με τον Τάκη Λουκανίδη προέρχεται από αυτόπτη μάρτυρα καθώς ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι πολύ περήφανος και αξιοπρεπής για να δημιουργήσει τέτοιο θέμα στην ομάδα που αγάπησε και αγαπά όσο τίποτα άλλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης