Και με τον χωροφύλακα και με τον αγροφύλακα είναι στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Συγκυβέρνηση, συγκυβέρνηση αλλά τα κακώς κείμενα ανήκουν στην κυβέρνηση και δη του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Με ερώτησή τους στην υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων αλλά και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης και Αθανάσιος Πλεύρης ζητάνε να μπει τέλος στην ασυδοσία που επικρατεί στις φοιτητικές εστίες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και οι οποίες έχουν μετατραπεί-όπως σχολιάζουν- σε εστίες τρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σκηνές που παραπέμπουν σε Άγρια και όχι σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα που βιώνουν καθημερινά οι φοιτητές, καθώς τα ναρκωτικά και οι διαρρήξεις είναι συχνό φαινόμενο. Τη στιγμή που εκατοντάδες φοιτητές από πτωχές οικογένειες αναγκάζονται να νοικιάζουν διαμερίσματα προκειμένου να σπουδάσουν στην Αθήνα, ταυτόχρονα 20 περίπου δωμάτια της συγκεκριμένης εστίας ευρίσκοντο υπό κατάληψη εδώ και καιρό από αντεξουσιαστές, ληστές και αλλοδαπούς που φυσικά δεν είναι φοιτητές. Στην έρευνα της αστυνομίας με αφορμή μιας πυρκαγιάς, η αστυνομία εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών καθώς και διάφορα φονικά αντικείμενα…», επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι δύο βουλευτές.

Τόσο ο Γιώργος Ανατολάκης όσο και ο Αθανάσιος Πλεύρης ζητάνε από την πολιτεία να μάθουν τι προτίθεται να κάνει για τον τερματισμό αυτής της κατάστασης ,να τους ενημερώσει επίσης τι επικρατεί στις υπόλοιπες φοιτητικές εστίες ,καθώς και πότε θα δοθεί τέλος στην κατάληψη των κτηρίων.

Τελικά, ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο; Όχι, ο Άδωνις δεν συνυπόγραψε απλά επικρότησε δίνοντας πάσα στον άσπονδο φίλο του Χρήστο Παπουτσή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντεξουσιαστές, ληστές και αλλοδαποί… λένε στην ερώτησή τους οι βουλευτές. Και μετά κάποιοι υποστηρίζουν πως η αστυνομία κοιμάται! Δεν τους κολλάει ύπνος ,σας λέω….

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης