O Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον… Καρατζαφέρη, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων σχετικά με το χαρντ κορ θέαμα που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, και τον αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.

«Δεν αξίζει καν αναφορά σε ένα περιστατικό που δεν έγινε ποτέ» λέει ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Μεϊμεράκης, διαψεύδοντας έτσι κατηγορηματικά την είδηση που τον ήθελε να πιάνει τα γεννητικά του όργανα, βλέποντας τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτόπτες μάρτυρες, όμως, στο ακατάλληλο διά ανηλίκους συμβάν, όχι μόνο δικαιώνουν τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, αλλά δίνουν κιόλας λεπτό προς λεπτό τόσο τον διάλογο όσο και τις άσεμνες χειρονομίες Μεϊμαράκη.

Μόλις είδε, λοιπόν, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης τον Γιώργο Καρατζαφέρη, έπιασε με τα δύο χέρια τα… όργανά του και άρχισε να λέει στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.: «Κοίτα τι σου ’χω, κοίτα τι σου ’χω!».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης -σύμφωνα με τους μάρτυρες- τα ’χασε και έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει, ενώ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ακόμα και όταν απομακρύνθηκε, συνέχισε να βρίζει τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. με ακατονόμαστες εκφράσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοίτα τι σου ’χω, κοίτα τι σου ’χω!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης