Μέχρι και Μαρξ διάβασε στην Ολομέλεια ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το μεταναστευτικό.

Η γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, τσιμπιόταν, για να δει αν ονειρεύεται ή όχι, αλλά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ακάθεκτος, περνούσε σε αποσπάσματα από βιβλίο του Ένγκελς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάθε μεταναστευτική ομάδα καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της και όχι τους άλλους» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, θέλοντας έτσι να διαψεύσει τον πρωθυπουργό που είχε ισχυριστεί από βήματος το αντίθετο.

Και ο πρόεδρος, «προς τέρψιν» των κομμουνιστών, δεν σταμάτησε εδώ.

«Ο σκοπός εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας» και το λέει ο Μαρξ και όχι εγώ, διευκρίνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περιστύλιο της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Νικητιάδης, ζητούσε να μάθει από τον Κυριάκο Βελόπουλο πού βρήκε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ( ο Άδωνις έχει και τέτοια βιβλία;) τα αποσπάσματα.

(Εκείνη τη στιγμή, η Αλέκα Παπαρήγα κατευθυνόταν προς την έξοδο του Κοινοβουλίου)
«Αφήστε ήσυχο τον Μαρξ» ήταν η συμβουλή της στους δύο βουλευτές.

«Γιατί, κυρία Παπαρήγα, τα ιερά και τα όσια δεν τα πειράζουμε;» ρώτησε τη γραμματέα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.

Η γραμματέας, όμως, συνέχισε τον δρόμο της, χωρίς να απαντήσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης