Δ.Κ.

Στο πρόσωπό του η Νέα Δημοκρατία έχει επενδύσει πάρα πολύ, καθώς θεωρεί ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει το κάστρο της… Άρτας να γίνει κι αυτό μπλε το βράδυ των εκλογών. Ο Ευστάθιος Γιαννούλης, πρώην Δήμαρχος, πήρε το «μπλε» φως για να κατέβει στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους άλλους συνυποψήφιους του κόμματος στην πόλη με το ιστορικό γεφύρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην υπεύθυνη δήλωση που υπέγραψαν όλοι οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  διευκρινίζεται ότι δεν πρέπει να έχουν καταδικαστεί κλπ ή να μην εκκρεμούν εις βάρος τους ποινικές διώξεις, προκαταρκτικές εξετάσεις, προανάκριση, κύρια ανάκριση κλπ. Ώστε να μην έχουμε προεκλογικά και μετεκλογικά παρατράγουδα.

Το έγγραφο όμως που φέρνει σήμερα στο φως το Zougla.gr και είναι από το πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκουφά Νικολάου «μαρτυρά» ότι ο υποψήφιος Βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Eυστάθιος Γιαννούλης ζητά στις 11 Δεκεμβρίου του 2018 πληρεξούσιο δικηγόρο για να αντιμετωπίσει το κλητήριο θέσπισμα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για παράβαση των άρθρων 259 (Υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη) και του άρθρου 263 ΠΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έγγραφο αυτό έχει ανάψει φωτιές στην Πειραιώς και έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά την παραίτηση της διακεκριμένης καθηγήτριας του Εθνικού Μετσόβιου Πoλυτεχνείου Τόνια Μοροπούλου από υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας μετά το δημοσίευμα που την ήθελε να εισπράττει παρανόμως για εφτά χρόνια τη σύνταξη άγαμης θυγατέρας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης