Όρεξη για σχόλια και μπηχτές μέσω Facebook είχαν το Σαββατοκύριακο ο Πέτρος Τατσόπουλος και η Ραχήλ Μακρή…

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου ο κ.Τατσόπουλος «προέβλεψε» στη σελίδα του στο Facebook ότι «Εντός του 2015 ο Σύριζα Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με τη Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα είκοσι στρέμματα με ψηφοφόρους και δύο ψεκαστικά αεριωθούμενα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής η κ. Μακρή ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook το δικό της σχόλιο για τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας τη δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια. Η αντιπολιτευτική του επαναστατικότητα εξαντλείται στο πρόσωπό μου. Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει τον κόπo η στράτευση μίας υποκειμενικά αντιλαμβανόμενης “διανόησης” και ο “εθνικός βιβλιοπώλης” να τον προικοδοτήσει προωθώντας τα πονήματά του…»

Ο κ. Τατσόπουλος «απάντησε» στον δικό της χώρο λίγο αργότερα, σχολιάζοντας: «Μπα, γλυκιά μου. Εγώ πήγα σ’ ένα κόμμα του 6% κι έφυγα όταν το κόμμα αυτό ήταν στο 27% και στα πρόθυρα της κυβέρνησης. Ψάξε αλλού για προικοθήρες. Στον καθρέφτη σου ίσως. Και στα ψεκασμένα σου από πάνω, που λοιδορούν γνωρίζοντας την τύφλα τους, τα χαιρετίσματά μου. ΄Οσο για τα βιβλία μου και τον ΄Αδωνι – άσε καλύτερα. Είναι φανερό ότι γνωρίζεις από βιβλία όσα γνωρίζω εγώ από καρδιοχειρουργική. Μείνε σ’ αυτά που γνωρίζεις, Ραχούλα. Προδότες, κρεμάλες και τα συναφή. Μην ξεμακραίνεις στα άπατα. Καλό σου βράδυ»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης