Τετάρτη απόγευμα και μόλις είχε τελειώσει το τελευταίο υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Λουκά Παπαδήμου.

Ήταν η ώρα της φωτογράφισης, αλλά φωτογράφος δεν υπήρχε και όλοι έψαχναν να βρουν κάποιον ώστε να μην χαθεί για πάντα αυτή η ιστορική στιγμή. Τελικά, επετράπη σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο να κάνει τα πλάνα με τους τίτλους τέλους και τα χαμόγελα των γραβατωμένων υπουργών που είχαν στηθεί με πόζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και μετά το ενσταντανέ δεν ήρθαν οι μέλισσες αλλά τα… μέλια τους.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος πήρε το λόγο για να πει τα καλύτερα για το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ευχαρίστησε το Λουκά Παπαδήμο για την άψογη συνεργασία εκφράζοντας μάλιστα και την ευγνωμοσύνη του για το ρόλο και τις πρωτοβουλίες αλλά και τις καθοριστικές παρεμβάσεις που έγιναν για το μέλλον της χώρας.  «Εγώ εκφράζω την παράταξή μου» είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. «Συμφωνώ κι εγω με τον Θόδωρο Πάγκαλο και ίσως να είναι η πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια…» έσπευσε να συμπληρώσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και τα νέα αυτά ταξίδεψαν πάραυτα μακριά από τους τοίχους της Βουλής φτάνοντας μέχρι τη… Συγγρού.

«Είναι προσωπικές οι απόψεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου και αφορούν στην κόντρα που είχε πάντα με τον Πάγκαλο», διευκρίνισαν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας για να αποφευχθούν περαιτέρω παρεξηγήσεις περί αρραβώνων ή και μετεκλογικών γάμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημήτρη μου,Δημήτρη μου, μου το’κλεισες το σπίτι μου…

Θεσμικό πρόσημο, παράγων σταθερότητας και κεφάλαιο για τη δημόσια ζωή, ήταν τα λόγια που φέρεται να επέλεξε ο Δημήτρης Ρέππας για τον πρωθυπουργό της χώρας.

Αλλά και ο Λουκάς Παπαδήμος ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία και κείνους μάλιστα που αποφάσισαν να μην κατέβουν στις προσεχείς εκλογές.

Οι υπουργοί βγήκαν από την αίθουσα και αφού αντάλλαξαν οι περισσότεροι δυο κουβέντες με τους δημοσιογράφους έφευγαν όλοι σφαίρα για τα εκλογικά τους κέντρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης